Saját gyártású pizzatáskákink minden körülmények között melegen tartják az ételeket! KATT IDE !

Kérdése van? Hívjon minket! +36204959505

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1.

1. Webáruház adatai:

A bluepack.hu webáruház üzemeltetője a Bluepack Hungary Kft.

Székhely: 1028.Budapest, Patakhegyi út 83-85.
Adószám: HU25056383-2-42
Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Ügyfélszolgálat: 06 20 495 9505
Bank: K&H 10400212-50526767-51771001
Kamarai reg.sz.: BU25056383
E-mail: csomagolasok@gmail.com

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció az greenpack.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre,

melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 20 000 Ft.

2.4. A Bluepack Hungary Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő

megérkezettnek, amikor az a Bluepack Hungary Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított

10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 20 495 9505 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.5. A megrendelt termék(ek)et GLS futár vagy a POSTA által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban a fizetés utánvétel vagy előre utalás formájában működik. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő

2-3 napon belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

2.6.Termék házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 1

munkanapon belül a +36 20 495 9505 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Bluepack Hungary Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

Ügyfélszolgálat: +36 20 495 9505
E-mail: csomagolasok@gmail.com

Felügyeleti szervek:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - 1088 Budapest, József krt. 6.
Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség - 1052 Budapest, Városház u. 7.
Budapesti Békéltető Testület - 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük a Bluepack Hungary Kft. adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk.

Ügyfeleink személyes adatait a megrendelések gyors, pontos teljesítése, valamint minőségbiztosítás - így különösen az esetleges panaszok kivizsgálása és kezelése - céljából kezeljük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.

Az Ön által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. Regisztráció hírlevél szolgáltatásra

A www.bluepack.hu honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül Ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a Bluepack Hungary Kft. tevékenységéről, szolgáltatásairól.

A Bluepack Hungary Kft. ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért hírlevél szolgáltatásának igénybevételét ügyfelei kifejezett engedélyéhez és regisztrációhoz köti. A Bluepack Hungary Kft. elektronikus hírlevél szolgáltatásában való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A hírlevélre való feliratkozással egyidejűleg az ügyfél adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a honlapon elhelyezett űrlap kitöltésével történik. A "Hírlevél feliratkozás" ikon kijelölten hagyásával a felhasználó feliratkozik a hírlevélre.

Személyes adatatok kezelését a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásba vette.

Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az bluepackh@gmail.com e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.